Název: Vývoj cereálních výrobků pro zvláštní výživu s přídavkem ovocné a zeleninové složky
Překlad názvu: Development of cereal products for specifc nutrition with addition of fruits and vegetables
Autoři: Růžičková, Magdalena ; Kubalová, Michaela (oponent) ; Bendová, Agáta (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2024
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: antioxidanty; celiakie; cereálie; fenolické látky; kukuřice; lepek; obohacování potravin; ovoce; rýže; zelenina; antioxidants; celiac disease; cereals; corn; food fortification; fruit; gluten; phenolic compounds; rice; vegetable

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: https://hdl.handle.net/11012/246712

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-617522


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-06-22, naposledy upraven 2024-06-22.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet