Název: Optimalizace kultivace Korálovce ježatého (Hericium erinaceus) s následnou fermentací v přítomnosti probiotických bakterií
Překlad názvu: Optimization of Hericium erinaceus Cultivation and Subsequent Fermentation with Probiotics
Autoři: Radvanová, Tereza ; Vršanská, Martina (oponent) ; Hudečková, Helena (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2024
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: amarant; bakterie mléčného kvašení; ječné kroupy; koji fermentace; Korálovec ježatý; kukuřičná krupice; pohanka; probiotika; pšeničné otruby; quinoa; amaranth; barley groats; buckwheat; cornmeal; Hericium erinaceus; koji fermentation; lactic acid bacteria; probiotics; quinoa; wheat bran

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: https://hdl.handle.net/11012/245686

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-615811

 Záznam vytvořen dne 2024-06-01, naposledy upraven 2024-06-01.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet