Original title: Slepičí vejce a jejich obecné, funkční a nutriční vlastnosti
Translated title: The quality of eggs - general, functional and nutritional properties
Authors: PECH, Miloslav
Document type: Bachelor's theses
Year: 2024
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: biologically active substances; chemical composition; egg properties; eggs; functional properties; nutritional value; biologicky aktivní látky; chemické složení; funkční vlastnosti; nutriční hodnota; vejce; vlastnosti vajec
Citation: PECH, Miloslav. Slepičí vejce a jejich obecné, funkční a nutriční vlastnosti. České Budějovice, 2024. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/75204

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-615690


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2024-06-01, last modified 2024-06-01


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share