Název: Slepičí vejce a jejich obecné, funkční a nutriční vlastnosti
Překlad názvu: The quality of eggs - general, functional and nutritional properties
Autoři: PECH, Miloslav
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2024
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: biologicky aktivní látky; chemické složení; funkční vlastnosti; nutriční hodnota; vejce; vlastnosti vajec; biologically active substances; chemical composition; egg properties; eggs; functional properties; nutritional value
Citace: PECH, Miloslav. Slepičí vejce a jejich obecné, funkční a nutriční vlastnosti. České Budějovice, 2024. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/75204

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-615690

 Záznam vytvořen dne 2024-06-01, naposledy upraven 2024-06-01.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet