Název: Vliv podílu smetany a tvarohu na složení, technologické a senzorické vlastnosti mléčných dezertů
Překlad názvu: The effect of cream and curd proportion on milk desserts' composition, technological and sensory properties
Autoři: JANŮ, Tereza
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2024
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: chemické složení; fyzikálně-chemické a reologické vlastnosti; obohacování; senzorické hodnocení; smetanové krémy; výlisková mouka ze lněných semen; chemical composition; enrichment; flaxseed meal; milk desserts; physico-chemical and rheological properties; sensory evaluation
Citace: JANŮ, Tereza. Vliv podílu smetany a tvarohu na složení, technologické a senzorické vlastnosti mléčných dezertů. České Budějovice, 2024. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/71588

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-615507

 Záznam vytvořen dne 2024-06-01, naposledy upraven 2024-06-01.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet