Original title: Vliv podílu smetany a tvarohu na složení, technologické a senzorické vlastnosti mléčných dezertů
Translated title: The effect of cream and curd proportion on milk desserts' composition, technological and sensory properties
Authors: JANŮ, Tereza
Document type: Master’s theses
Year: 2024
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: chemical composition; enrichment; flaxseed meal; milk desserts; physico-chemical and rheological properties; sensory evaluation; chemické složení; fyzikálně-chemické a reologické vlastnosti; obohacování; senzorické hodnocení; smetanové krémy; výlisková mouka ze lněných semen
Citation: JANŮ, Tereza. Vliv podílu smetany a tvarohu na složení, technologické a senzorické vlastnosti mléčných dezertů. České Budějovice, 2024. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/71588

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-615507


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2024-06-01, last modified 2024-06-01


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share