Original title: Udržitelnost ve společném stravování - Možnosti implementace biopotravin do společného stravování
Translated title: Sustainability of public catering - Possibilities of implementation of organic products into the public catering
Authors: ROŠTOVÁ, Kateřina
Document type: Bachelor's theses
Year: 2024
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: organic food; organic product; public catering; biopotravina; bioprodukt; veřejné stravování
Citation: ROŠTOVÁ, Kateřina. Udržitelnost ve společném stravování - Možnosti implementace biopotravin do společného stravování. České Budějovice, 2024. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/67910

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-615365


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2024-06-01, last modified 2024-06-01


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share