Název: Možnosti využití zdrojů rostlinných bílkovin při výrobě paštik
Překlad názvu: Possibilities of using plant protein sources in the production of pâtés
Autoři: Kmeť, Jan ; Svoboda, Zdeněk (oponent) ; Mikulíková, Renata (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2024
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: arašídy; bílkoviny; cizrna; GC-FID; ječné kroupy; játrová paštika; Kjeldahlova metoda; mastné kyseliny; náhrada masa; PCA; senzorická analýza; barley groats; chickpeas; fatty acids; GC-FID; Kjeldahl method; Liver pâté; meat substitution; PCA; peanuts; protein; sensory evaluation

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: https://hdl.handle.net/11012/245597

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-615112


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-05-25, naposledy upraven 2024-05-25.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet