Název: Klasický vs. bulharský jogurt – senzorická kvalita vs. chemické a mikrobiologické složení
Překlad názvu: Classic vs. bulgarian yogurt - sensory quality vs. chemical and microbiological composition
Autoři: Podloučková, Michaela ; Němcová, Andrea (oponent) ; Vítová, Eva (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2024
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: aromatické látky; GC-MS; jogurt; mikrobiální profil; PCR; senzorická analýza; SPME; aroma compounds; GC-MS; microbial profile; PCR; sensory analysis; SPME; yogurt

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: https://hdl.handle.net/11012/245621

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-614955


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-05-25, naposledy upraven 2024-06-01.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet