Original title:
Analýza spokojenosti zákazníků vybrané společnosti a návrhy na její zlepšení
Translated title:
Customer Satisfaction Analysis of the Selected Company and Proposals for its Improvement
Authors:
Posoldová, Kateřina ; Nedorostková, Eva (referee) ; Chlebovský, Vít (advisor) Document type: Master’s theses
Year:
2023
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Diplomová práce se zabývá analýzou spokojenosti zákazníků restaurace Burgr´s, Fresh Burger Bistro. První část je věnována teoretickým pojmům, které souvisejí se zkoumanou problematikou, následuje analýza prostředí vybraného podniku, obsahem je i vlastní marketingový výzkum. Poznatky z provedených analýz jsou shrnuty ve SWOT matici. Poslední část obsahuje návrhy vedoucí ke zvýšení spokojenosti zákazníků, jež by rovněž měly dopomoci ke zvýšení tržeb.
The diploma thesis deals with the analysis of customer satisfaction of the restaurant Burgr's, Fresh Burger Bistro. The first part is devoted to theoretical concepts related to the researched issue, followed by an analysis of the environment of the selected company, the content also includes the own marketing research. The findings from the performed analyzes are summarized in the SWOT matrix. The last part contains proposals leading to increased customer satisfaction and which should also help to increase sales.
Keywords:
customer; customer satisfaction; marketing research; questionnaire; restaurant; dotazník; marketingový výzkum; restaurace; spokojenost zákazníků; zákazník
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/212032