Název: Vliv nabídky stravovacích zařízení na environmentálně udržitelný rozvoj cestovního ruchu
Překlad názvu: The influence of menus in catering establishments on a sustainable development of tourism
Autoři: Lochman, Josef ; Vágner, Jiří (vedoucí práce) ; Jehlička, Petr (oponent) ; Matlovičová, Kvetoslava (oponent)
Typ dokumentu: Disertační práce
Rok: 2024
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: environmentální dopady; stravovací zařízení; udržitelná gastronomie; udržitelný cestovní ruch; catering establishments; environmental impacts; sustainable gastronomy; sustainable tourism

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/188926

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-614272

 Záznam vytvořen dne 2024-04-27, naposledy upraven 2024-04-27.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet