Název: Probiotika a prebiotuka ve výživě populace. Vliv na frekvenci onemocnění.
Překlad názvu: Probiotics and prebiotics in the diet of the population. Effect on disease frequency.
Autoři: Cherepanova, Ekaterina ; Starnovská, Tamara (vedoucí práce) ; Horová, Eva (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2024
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: fermentované potraviny; imunita; mikrobiota; prebiotika; probiotika; střevní mikroflóra; fermented foods; gut microbiota; immunity; microbiota; prebiotics; probiotics

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/188991

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-614186

 Záznam vytvořen dne 2024-04-27, naposledy upraven 2024-04-27.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet