Název: Řízení jakosti v oblasti gastronomie
Překlad názvu: Quality Management in the Field of Gastronomy
Autoři: Groulíková, Petra ; Šimara, Jan (oponent) ; Bartes, František (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2016
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: cestovní ruch; gastronomie; Kvalita; metodika SERVQUAL; služby; spotřebitelé; sys-témy řízení kvality; consumers; gastronomy; Quality; services; SERVQUAL method; systems of management quality; tourism

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/52121

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-610789


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet