Original title:
Návrhy na zlepšení služeb hotelu Myslivna
Translated title:
The Proposal for Improvement of Services in the Myslivna Hotel
Authors:
Izák, Filip ; Mazuch, David (referee) ; Mikulec, Luděk (advisor) Document type: Master’s theses
Year:
2017
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Diplomová práce se zaobírá problematikou kvality poskytovaných služeb hotelu Myslivna Brno. Jedná se o hotel, jehož úroveň současných poskytovaných služeb je nutné pomocí řady opatření zvýšit. Při zpracovávání práce jsem vycházel z reálných ekonomických, provozních i technických dat realizovaných v rámci současného provozu hotelu Myslivna. V návrhové části předkládám opatření, která mohou vést k rostoucímu trendu obsazenosti a kvalitě poskytovaných služeb. Pro realizaci návrhů je zapotřebí vynaložit značné množství prostředků, jejichž návratnost by však měla přinést pozitivní efekt ve fungování a prosperitě celého hotelu Myslivna.
This diploma thesis deals with the issue of enhancing quality of services provided in the Myslivna Hotel. It is necessary to increase the level of current services by a number of measures. When working on my thesis, I based on real economic, operational and technical data carried out within full operation of the Myslivna Hotel. In the innovation section I present measures that can lead to an increasing trend of occupancy and the quality ot the services provided there. There is a need to spend a considerable amount of money on the realization of all the proposals, but their return shoud definitely have a very positive effect on the function and prospertiy of the Myslivna Hotel.
Keywords:
accomodation services; catering services; economy; Hotel industry; hotel services; hotel technical facilities.; marketing; promotion; ekonomika; Hoteliérství; hotelová technická zařízení.; hotelové služby; marketing; propagace; stravovací služby; ubytovací služby
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/65502