Název: Změny ve složení mléka po dotaci dojnic vybraným aditivem
Překlad názvu: Milk composition changes after fortification milch cow feed with selected additive
Autoři: Tůmová, Michaela ; Hrstka, Miroslav (oponent) ; Křížová,, Ludmila (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2010
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: aminokyseliny; iontově-výměnná kapalinová chromatografie; kravské mléko; výživa dojnic; aminoacids; bovine milk; ion exchange liquid chromatography; nutrition of dairy cows

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/13509

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-607182


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet