Original title:
Výběr IS/ICT pro kulturní klub s restaurací
Translated title:
Choice of IS/ICT for Cultural Club with Restaurant
Authors:
Špaček, Ondřej ; Dobrovolný, Jakub (referee) ; Dvořák, Jiří (advisor) Document type: Master’s theses
Year:
2013
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
V diplomové práci je provedena analýza hlavních podnikových procesů, vnitřních a vnějších oblastí podniku, kde by mohly být technologie IS/ICT přínosem. Jsou zde vybrány vhodné informační a komunikační technologie pro podporu chodu podniku zabývajícího se pořádáním kulturních akcí a restaurační činností.
There are an analysis of main business processes, inner and outer spheres of business where IS/ICT could be a merit in the thesis. Suitable information and communication technologies are chosen to support running a company which deals with cultural events organizing and restaurant activities.
Keywords:
criterion tree; information and communikacation technologies; information system; process; informační a komunikační technologie; informační systém; proces; strom kritérií
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/27265