Original title:
Analýza spokojenosti zákazníků se službami vybrané společnosti a návrhy na zvýšení její úrovně
Translated title:
Customer Satisfaction Analysis of the Selected Company and Proposals for its Improvement.
Authors:
Nesvadba, Lukáš ; Štýbnar, Michal (referee) ; Chlebovský, Vít (advisor) Document type: Master’s theses
Year:
2018
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Cílem diplomové práce je analýza spokojenosti zákazníků se službami Hospody U Hlaváčů pomocí dotazníkového šetření a dále navržení změn vedoucích ke zvýšení její úrovně. Práce srovnává teoretické poznatky s praktickými dovednostmi. Teoretická část je zaměřena na problematiku zákazníka, průzkum trhu a dotazníkové šetření. V praktické části je provedena analýza a zpracování získaných výsledků z dotazníkového šetření na jejichž základě vyhodnocení bylo identifikováno hned několik oblastí vyžadujících zlepšení. V práci jsou provedeny návrhy na zvýšení úrovně spokojenosti zákazníků a zkvalitnění poskytovaných služeb.
This diploma thesis deals with customer satisfaction analysis of Hospoda U Hlaváčů using a questionnaire survey and provides proposals for its improvement. The thesis is based on a comparison of theoretical knowledge with practical skills. Theoretical part is focused on market research, customer and questionnaire survey. The practical part analyses and elaborates the obtained results. Based on the data evaluation, several areas requiring improvement were indicated. Proposals to increase the level of customer satisfaction and development of provided services are given.
Keywords:
Customer; customer satisfaction; customer satisfaction measurement; customer satisfaction questionnaire; market research; SWOT analysis.; dotazník spokojenosti zákazníků; měření spokojenosti zákazníků; průzkum trhu; spokojenost zákazníka; SWOT analýza.; Zákazník
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/81280