Original title:
Podnikatelský záměr na založení a provozování hostince
Translated title:
Business Plan for Restaurant establishment and its Operation
Authors:
Brychta, Ladislav ; Pecková, Jarmila Hnidáková (referee) ; Chlebovský, Vít (advisor) Document type: Master’s theses
Year:
2020
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Tato diplomová práce se zaměřuje na vypracování podnikatelského záměru. Podnikatelským záměrem v této práci je otevření hostinského zařízení v areálu fotbalového hřiště v Říčanech u Brna a jeho provoz. Vychází se zejména ze získaných teoretických znalostí a vlastních zkušeností, na základě těchto poznatků jsou zpracovány analýzy související s tématem práce. Výsledkem je návrh komplexního a uskutečnitelného podnikatelského plánu.
This thesis is focused on a business plan development. The business plan represents the opening of the restaurant, located in the football ground area in Říčany u Brna, and its operation. The thesis is based mainly on the theoretical knowledge and my own experience, there are analyzes processed based on these findings, which are related to the topic of the thesis. The result of this thesis is a complex and feasible business plan.
Keywords:
business plan; entrepreneurship; financial analysis; market analysis; marketing research; risk analysis; analýza rizik; analýza trhu; finanční analýza; hostinská činnost; marketingový výzkum; podnikatelský plán; podnikání
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/192078