Název:
Návrh na zlepšení marketingového mixu
Překlad názvu:
The Proposal for Improving of the Marketing Mix
Autoři:
Krátká, Martina ; Řičánková, Iveta (oponent) ; Novák, Petr (vedoucí práce) Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok:
2015
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstrakt: [cze][eng]
Diplomová práce se zaměřuje na zhodnocení stávajícího stavu marketingového mixu podniku Vinařství U Kapličky a návrhy na jeho zlepšení. Cílem této práce je zvýšení tržeb podniku. Práce je rozdělena do čtyř částí. Teoretická část se zaměřuje na teoretická východiska, která souvisí s problematikou marketingového mixu. Analytická část porovnává získané poznatky z teoretické části s aktuální situací v podniku. Návrhová část zahrnuje konkrétní návrhy na zlepšení oblastí, které byly na základě analytické části shledány jako problematické. Poslední část se věnuje ekonomickému zhodnocení a přínosům navržených opatření.
Master´s thesis is focused on evaluation of current marketing mix and its possible improvements of company Vinařství U Kapličky. Goal of the thesis is increase sales of this company. Thesis is separated into four parts. Theoretical part is focused on theoretic assumptions, which relates to marketing mix issues. Analytical part is comparing gathered information from theoretical part with current company’s situation. Suggesting part describes specific suggestions for improvements, which were, based on analytical part, evaluated as problematic. Last part deals with economical evaluation and benefits of suggested measures.
Klíčová slova:
analýza konkurence; cena; distribuce; Marketingový mix; PEST analýza; podpora prodeje; produkt; propagace; public relations; přímý marketing; reklama; SWOT analýza.; advertising; analysis of competition; direct marketing; Marketing mix; PEST analysis; place; price; product; promotion; public relations; sales promotion; SWOT analysis.
Instituce: Vysoké učení technické v Brně
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT. Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/39101