Název: Vinný mošt a jeho změny během kvasného procesu
Překlad názvu: Grape must and its changes during the fermentation process
Autoři: Beníčková, Romana ; Vespalcová, Milena (oponent) ; Vránová, Dana (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2012
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: chemický rozbor vína.; kvašení; Víno; chemical analysis of wine.; fermentation; Wine

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/13979

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-595611


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet