Název: Staphylococcus aureus v potravinách: Identifikace a produkce enterotoxinu v mléce a sýrech
Překlad názvu: Foodborne Staphylococcus Aureus: Identification and Enterotoxin Production in Milk and Cheese.
Autoři: Hrušková, Vendula ; Španová, Alena (oponent) ; Kmet,, Vladimír (oponent) ; Kaclíková, Eva (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Disertační práce
Rok: 2012
Jazyk: eng
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [eng] [cze]

Klíčová slova: cheese; enterotoxin production; milk; real-time PCR; Staphylococcus aureus; mléko; PCR v reálném čase; produkce enterotoxinu; Staphylococcus aureus; sýr

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/9811

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-594726


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Disertační práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet