Název: Základní chemická charakteristika šťáv vybraných odrůd bílého rybízu
Překlad názvu: Basic chemical characteristics of juices of selected white currant varieties
Autoři: Zlámalová, Petra ; Hrstka, Miroslav (oponent) ; Vespalcová, Milena (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2015
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Bílý rybíz; formolové číslo; pH; sušina; titrační kyselost; výtěžnost šťávy; dry matter; formol number; juice yield; pH; titratable acidity; White currant

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/38958

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-594353


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet