Název: Podnikatelský plán pro založení malého podniku v oblasti gastronomie
Překlad názvu: Business Plan of SME in the Gastronomy Branch
Autoři: Vavrisová, Lenka ; Píšová, Marta (oponent) ; Bayerová, Vladimíra (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2010
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: finanční plán; gastronomie; hodnocení rizik.; malé a střední podniky; Podnikatelský záměr; rychlé občerstvení; založení podniku; Business estabilishment; Business plan; Fast Food; Financial plan; Gastronomie; Risk Assessment; Small and medium entrepreneurship

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/12097

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-593606


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet