Název: Podnikatelský plán pro založení ubytovacího zařízení s restauračními službami
Překlad názvu: The Business Plan for Establishment of Accommodation Facility with Restaurant Services
Autoři: Prokop, David ; Bednářová, Ing Lucie (oponent) ; Bumberová, Veronika (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2016
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: marketingový mix; PEST analýza; Podnikatelský plán; Porterův model pěti sil; restaurační služby; SWOT analýza; ubytovací zařízení; accommodation facility; Business plan; marketing mix; PEST analysis; Porter five forces model; restaurant services; SWOT analysis

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/61205

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-592935


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet