Original title: Studium přítomnosti fenolických látek a jejich antioxidační aktivity v potravinářských produktech s obsahem plodu šípkové růže (Rosa canina L.)
Translated title: Study of the presence of phenolic substances and their antioxidant activity in food products containing rosehip (Rosa canina L.)
Authors: Hronová, Vendula ; Mikulíková, Renata (referee) ; Kovalčík, Adriána (advisor)
Document type: Bachelor's theses
Year: 2021
Language: cze
Publisher: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: antioxidant activity; bioactive compounds; jams; pectin; Rosehip; sweeteners; antioxidační aktivita; bioaktivní látky; džemy; pektin; Růže šípková; sladidla

Institution: Brno University of Technology (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library.
Original record: http://hdl.handle.net/11012/201222

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-592889


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Brno University of Technology
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2024-04-02, last modified 2024-04-03


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share