Název: Vývoj a optimalizace metod pro důkaz vybraných druhů ovoce v potravinových výrobcích
Překlad názvu: Development and optimization of methods for detection of selected fruit species in foodstuffs
Autoři: Šlosárová, Katarína ; Wikarská, Monika (oponent) ; Fialová, Lenka (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2021
Jazyk: slo
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [slo] [eng]

Klíčová slova: Baby food; DNA isolation; fruit purée; HPLC; mango; qPCR

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/201296

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-592585


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet