Original title:
Návrh na zvýšení spokojenosti zákazníků restaurace Plzeňský dvůr
Translated title:
The Proposal of Customer Satisfaction Enhancement of Plzensky Dvur Restaurant
Authors:
Marková, Denisa ; Babák, Dalibor (referee) ; Novák, Petr (advisor) Document type: Bachelor's theses
Year:
2009
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou spokojenosti zákazníků restaurace Plzeňský dvůr. V teoretické části se práce zabývá vysvětlením základních pojmů souvisejících s touto problematikou a metod zjišťování spokojenosti. V praktické části je spokojenost zákazníků zjišťována pomocí marketingového výzkumu, který probíhá na základě dotazníkového šetření. Výsledkem této práce je výstup v podobě návrhů a doporučení, které povedou ke zvýšení stávající úrovně spokojenosti zákazníků.
This bachelor´s thesis is concerned with the analysis of customer satisfaction of the restaurant Plzeňský dvůr. In the theoretical part it is concerned with the explanation of the fundamental terms which connect with these problems and methods of satisfaction recognition. In the practical part there is customer satisfaction determined by marketing research, which is based on enquiries through questionnaires. The result of this work is out put in the form of suggestions and recommendations, which should lead to an increase in the present level of customer satisfaction.
Keywords:
communication; competition; customer; market research; Marketing; measuring satisfaction; questionnaire; satisfaction of the customer; SWOT analysis.; dotazník; komunikace; konkurence; Marketing; měření spokojenosti; spokojenost zákazníka; SWOT analýza.; výzkum trhu; zákazník
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/178457