Original title:
Zavedení systému řízení kritických bodů ve společnosti LIGA spol. s r.o.
Translated title:
Implementation of Critical Moments Operating System in Company LIGA, Ltd
Authors:
Jurman, Jiří ; Kerndl, Zdeněk (referee) ; Martinovičová, Dana (advisor) Document type: Bachelor's theses
Year:
2008
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Cílem mé bakalářské práce je zpracovat návrh na zavedení systému řízení kritických bodu (HACCP) ve společnosti LIGA spol. s r. o. Předběžný návrh systému řízení kritických bodů porovnat se skutečností a aplikovat do procesů výroby v podniku. Tím chci dosáhnout zdokonalení systému jakosti, zlepšení procesů výroby a splnění veškerých legislativních požadavků. Výsledkem bude systém řízení jakosti, který tak umožní společnosti LIGA spol. s r. o. otevření trhu celého evropského společenství.
The object of the bachelor´s final work is to put together an improveent proposal for establishing hazard analysis critical control point (HACCP) in LIGA, Ltd. Prelimitary imprvement od HACCP will be compared with reality and then will be applicated into process of production in this company. Thank to this improvement in system of quality can be reached advance of manufacturing process and carry out all legislative requirements. As a result there will be system of managing quality that will allow to LIGA, Ltd, opening up and establishing of partnership with whole market in the European association.
Keywords:
Hazard analysis critical control point; quality; standards in food industry.; jakost; normy v potravinářství.; Systém řízení kritických bodů
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/6801