Název: Studie porovnání efektivnosti přípravy výroby vybraných produktů
Překlad názvu: The Study Compared the Effectiveness of the Preparation of Selected Products
Autoři: Hudeček, Petr ; Vincour, Jiří (oponent) ; Jurová, Marie (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2013
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: batoh; inovace; jakost; management; marketing; Průzkum trhu; příprava výroby; stolička; bag; inovation; management; Market research; marketing; preparation of production; quality; seat

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/25538

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-585688


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet