Original title:
Podnikatelský záměr pro založení zdravého kavárenského podniku
Translated title:
Business Plan for Establishing a Healthy Café
Authors:
Fojtíková, Aneta ; Luňáček, Jiří (referee) ; Žižlavský, Ondřej (advisor) Document type: Bachelor's theses
Year:
2022
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Bakalářská práce se věnuje tématu podnikatelského plánu pro založení zdravého kavárenského podniku v obci Čejč. Tento plán je zpracován na teoretickém podkladu pomocí zvolených metod průzkumu trhu, finančního plánu či vyhodnocení investice, tedy celého projektu. Podnikatelský plán praktické části zahrnuje úvod do projektu, následuje marketingový průzkum včetně analýzy trhu, propracovaný finanční plán a jeho následné vyhodnocení finanční analýzou. Závěrem práce je shrnutí vyhodnocení celého projektu, zda bude vhodné projekt realizovat a jak bude úspěšný.
The bachelor thesis deals with the topic of a business plan for establishing a healthy café in the village Čejč. This plan is developed on a theoretical basis using selected methods of market research, financial plan or investment evaluation, consequently the whole project. The business plan of the practical part includes an introduction to the project, marketing research, including market analysis, a sophisticated financial plan and its subsequent evaluation by financial analysis. The conclusion is the evaluation of the whole project, whether it will be appropriate to implement the project and how successful it will be.
Keywords:
business; Business plan; Café.; financial plan; market research; SWOT analysis; finanční plán; kavárna.; Podnikatelský plán; podnikání; průzkum trhu; SWOT analýza
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/207965