Original title: Závislost kvalitativních ukazatelů sladu na teplotě rmutování při přípravě sladiny
Translated title: Dependence of quality parameters of malt on the temperature of mashing at sweet wort preparation
Authors: Zlámalová, Petra ; Sachambula, Lenka (referee) ; Mikulíková, Renata (advisor)
Document type: Master’s theses
Year: 2017
Language: cze
Publisher: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: achievable degree of fermentation; beta-glucans content; colour; extract; haze; malt; mashing; pH; Sweet wort; time of starch cleavage; viscosity; barva; doba zcukření; dosažitelný stupeň prokvašení; extrakt; obsah beta-glukanů; pH; rmutování; slad; Sladina; viskozita; zákal

Institution: Brno University of Technology (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library.
Original record: http://hdl.handle.net/11012/64814

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-584557


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Brno University of Technology
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2024-04-02, last modified 2024-04-03


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share