Název:
Podnikatelský plán na založení výroby a rozvozu snídaní ve vybrané lokalitě
Překlad názvu:
The Business Plan of Production and Distribution of Breakfast in Selected Location
Autoři:
Sojková, Šárka ; Svobodová, Marie (oponent) ; Bumberová, Veronika (vedoucí práce) Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok:
2020
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstrakt: [cze][eng]
Diplomová práce je zaměřena na vytvoření reálného podnikatelského plánu pro založení podniku v oblasti výroby a rozvozu snídaní pro vybranou lokalitu. Teoretická východiska práce zahrnují základní pojmy související se zaměřením na nosnou myšlenku plánu, tvorbu obchodního modelu, skladbu podnikatelského plánu, zejména pak analyticko-výzkumné metody užité v rámci plánování. Analytická část se zabývá validací podnikatelské myšlenky a obsahuje identifikaci klíčových faktorů v širším kontextu prostředí, na jejichž souhrnu je pak následně vybírána vhodná strategie pro začínající podnik v této oblasti. Návrhová část popisuje vybranou strategii pro začínající podnik včetně obchodního modelu a jejich rozpracování do dílčích částí struktury podnikatelského plánu.
The thesis is aimed at creating a real business plan for setting up a business in the production and distribution of breakfast for the selected location. Theoretical starting points for the work include basic concepts related to focusing on the carrier idea of the plan, the creation of the business model, the composition of the business plan, in particular the analytical-research methods used in the planning. The analysis section deals with the validation of the business idea and includes the identification of key factors in the wider context of the environment, the summary of which is then followed by a suitable strategy for a start-up in this area. The draft part describes the chosen strategy for the start-up business, including the business model, and their development into parts of the business plan structure.
Klíčová slova:
Lean Canvas; obchodní model; podnikatelský plán; SWOT analýza; výroba a rozvoz snídaní; business model; business plan; Lean Canvas; production and distribution of breakfast; SWOT analysis
Instituce: Vysoké učení technické v Brně
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT. Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/192049