Název: Sledování obsahu vitaminu E ve vzorcích obilovin
Překlad názvu: Monitoring of vitamin E content in the samples of cereals
Autoři: Cibulcová, Pavla ; Borkovcová,, Ivana (oponent) ; Benešová, Karolína (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2017
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: HPLC; ječmen; nízkoteplotní plazma; obiloviny; pšenice; tokoferol; tokotrienol; vitamin E; barley; cereals; HPLC; low-temperature plasma; tocopherol; tocotrienol; vitamin E; wheat

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/64822

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-582896


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet