Název:
Podnikatelský záměr - Založení restaurace
Překlad názvu:
Business Plan - Establishment of a Restaurant
Autoři:
Krejčíř, Vojtěch ; Lískovcová, Jana (oponent) ; Fojtů, Kateřina (vedoucí práce) Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok:
2016
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstrakt: [cze][eng]
Tématem bakalářské práce je vypracování podnikatelského záměru firmy, konkrétně luxusní restaurace spojené s již zavedenou sítí pivnic. Práce vychází z teoretických podkladů, analyzuje prostředí, možná rizika a nastiňuje hospodaření nově vzniklé společnosti.
The topic of the bachelor thesis is the design of a company business plan; particularly a luxury franchise of brasseries . The thesis uses theory, provides an analysis of the environment, possible risks and outlines the operation of a newly established company.
Klíčová slova:
analýza; legislativa; obchodní společnost; pivnice; podnikatelský záměr; Podnikání; analysis; brasserie; Business; business company; business plan; legislation
Instituce: Vysoké učení technické v Brně
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT. Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/60587