Název: Základní chemické parametry plodů několika odrůd třešní
Překlad názvu: The basic chemical parameters of several varieties of cherries
Autoři: Boberová, Jana ; Vespalcová, Milena (oponent) ; Hrstka, Miroslav (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2018
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: antokyany; celková sušina; dusíkaté látky; fenolické látky; formolové číslo; kyselina L-askorbová; popel; redukující cukry; rozpustná sušina; titrační kyselost; třešně; anthocyanins; ash; cherry; formol number; L-ascorbic acid; nitrogenous substances; phenolic substances; reducing sugars; soluble solids; titratable acidity; total solids

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/83244

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-573712


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet