Název: Obsah mléčných bakterií ve vybraných typech probiotických potravin
Překlad názvu: The content of lactic acid bacteria in several types of probiotic foods
Autoři: Páterová, Alena ; Vránová, Dana (oponent) ; Vítová, Eva (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2010
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: mléčné bakterie; probiotické potraviny; lactic acid bacteria; probiotic foods

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/14695

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-573699


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet