Název:
Návrh na změny marketingové strategie pro podnik působící v HoReKa sektoru
Překlad názvu:
Concept for Marketing Strategy Change in a Company Operating in a HoReCa Sector
Autoři:
Opravilová, Veronika ; MBA, Pawel Szewczyk, (oponent) ; Konečná, Zdeňka (vedoucí práce) Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok:
2016
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstrakt: [cze][eng]
Tato bakalářská práce se zaměřuje na tvorbu návrhu na změnu marketingové strategie ve vybraném podniku Restaurace U Červeného volka. V teoretické části jsou vymezeny pojmy především z oblasti marketingu. V oblasti analytické se zabývám představením podniku a analýzou současného stavu, tedy zde využívám poznatků z teoretické části práce a dále se zaměřuji na nedostatky restaurace. Následně v kapitole návrhové popisuji vlastní návrhy na změny, převážně v oblasti online marketingu a přetvorby jídelního lístku, které vedou k odstranění těchto nedostatků a současně k zaujmutí nových zákazníků a k udržení těch stávajících.
The bachalor thesis deals with the proposal to change marketing strategy in the chosen company, which is Restaurant U Červeného volka. In theoretical part, there will be technical terms mostly of marketing field. In analytical part I focus on basic information about the restaurant, followed by analysis of the current state, where I use knowledge from theoretical part and then I focus on imperfectionts. In the last section I describe corrective measures, mostly in online marketing and menu, which leads to removing the imperfections and to attract new customers and maintaining existing customer.
Klíčová slova:
komunikační mix; konkurence; marketing služeb; Marketingový mix; communication mix; competition; Marketing mix; services marketing
Instituce: Vysoké učení technické v Brně
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT. Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/61303