Original title: Základní chemická charakteristika šťáv vybraných odrůd bílé srstky
Translated title: Basic chemical characteristics of juices of selected white gooseberry varieties
Authors: Zelníčková, Jaroslava ; Diviš, Pavel (referee) ; Vespalcová, Milena (advisor)
Document type: Bachelor's theses
Year: 2015
Language: cze
Publisher: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: formol number; Gooseberry; juice yield; pH; reducing sugars; soluble solids; titratable acids; Angrešt srstka; formolové číslo; pH; redukující cukry; refraktometrická sušina; titrační kyselost; výtěžnost šťávy

Institution: Brno University of Technology (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library.
Original record: http://hdl.handle.net/11012/38854

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-569501


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Brno University of Technology
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2024-04-02, last modified 2024-04-03


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share