Název: Sledování vlivu kvasinek na chemické a senzorické vlastnosti vyráběného vína
Překlad názvu: Monitoring of the influence of yeasts on the chemical and sensory qualities of manufactured wine
Autoři: Petrášová, Ludmila ; Vítová, Eva (oponent) ; Vránová, Dana (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2016
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: aromatické látky; Hibernal; HPLC; Kvasinky; PCR; PCR-RFLP; SPME-GC-MS; flavoring substances; Hibernal; HPLC; PCR; PCR-RFLP; SPME-GC-MS; Yeasts

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/58296

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-568488


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet