Název: Studium změn chemického složení kávy během pražení
Překlad názvu: Study of changes in the chemical composition of coffee during roasting
Autoři: Kohoutová, Lenka ; Vítová, Eva (oponent) ; Diviš, Pavel (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2021
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: 5-hydroxymethylfurfural; AA; akrylamid; HMF; HPLC; hydroxymethylfurfural; káva; pražení; vysokoúčinná kapalinová chromatografie; 5-hydroxymethylfurfural; AA; acrylamide; coffee; high performance liquid chromatography; HMF; HPLC; hydroxymethylfurfural; roasting

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/201210

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-566537


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet