Název: Kombinovaný nápoj na bázi vína a ovocné šťávy
Překlad názvu: Combined drink from wine and juice
Autoři: Štýblová, Romana ; Vítová, Eva (oponent) ; Vespalcová, Milena (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2017
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: HPLC; nízkoalkoholické nápoje; senzorická analýza; ovocná šťáva; UV–VIS spektrometrie; víno; low–alcohol drinks; sensory analysis; fruit drinks; wine; HPLC; UV–VIS spectrometry

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/64866

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-561951


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet