Original title: Sledování vybraných parametrů hroznového vína před expedicí
Translated title: Monitoring of the selected parameters of grape wine before expedition
Authors: Trávníčková, Jiřina ; Pořízka, Jaromír (referee) ; Omelková, Jiřina (advisor)
Document type: Bachelor's theses
Year: 2010
Language: cze
Publisher: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: alcoholic content; fixed sulfur dioxide; free sulfur dioxide; reducing sugars; specific gravity; total solids; total titratable acidity; volatile acidity; wine; wine production technology; wine stability; extrakt; měrná hmotnost; obsah alkoholu; redukující cukry; stabilita vína; technologie výroby vína; těkavé kyseliny; veškeré titrovatelné kyseliny; volný oxid siřičitý; vázaný oxid siřičitý; víno

Institution: Brno University of Technology (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library.
Original record: http://hdl.handle.net/11012/18642

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-558760


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Brno University of Technology
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2024-04-02, last modified 2024-04-03


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share