Original title:
Spokojenost zákazníků s nabízenými službami a produkty vybrané společnosti a návrhy na zvýšení její úrovně
Translated title:
Customer Satisfaction with Offered Services and Products of Selected Company and Proposals for its Improvement
Authors:
Matlas, Michal ; Kada, Tomáš (referee) ; Chlebovský, Vít (advisor) Document type: Master’s theses
Year:
2018
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Tato diplomová práce se zabývá problematikou spokojenosti zákazníků s nabízenými službami a produkty kavárny a bistra Lakeview. Práce je rozdělena na tři hlavní části. V první z nich jsou popsány základní pojmy související s tématem. V následující analytické části práce bude řešena aktuální situace v podniku z pohledu zákazníků na základě posbíraných dat z dotazníkového šetření. V závěrečné fázi jsou předloženy návrhy a doporučení pro zvýšení spokojenosti návštěvníků kavárny v oblasti nabízených produktů a služeb.
This diploma thesis deals with the issue of customer's satisfaction with the offered services and products of Lakeview café. The thesis is divided into three main parts. The first one describes basic concepts related to the topic. The following analytical part of the thesis will deal with the current situation in the company from customer's point of view, based on the data collected from the questionnaire survey. In the third phase, suggestions and recommendations are presented to increase the satisfaction of visitors of the café in the area of the offered products and services.
Keywords:
café; customer; customer satisfaction; Marketing; marketing research; Porter's five forces model; questionnaire; SLEPT analysis; SWOT analysis; dotazník; kavárna; Marketing; marketingový výzkum; Porterův model pěti konkurenčních sil; SLEPT analýza; spokojenost zákazníků; SWOT analýza; zákazník
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/81273