Název: Jeřabiny - nutriční charakteristika a využití v potravinářství
Překlad názvu: Rowanberry - nutritional characteristic and utilization in grocery
Autoři: Andrlová, Kateřina ; Vítová, Eva (oponent) ; Vespalcová, Milena (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2011
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: flavonoly; Jeřáb; pektin; potravinářské využití.; třísloviny; vitamin C; flavonols; food utilization; pectin; Rowan tree; tannins; vitamin C

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/1666

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-556606


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet