Název: Kvasinky v procesu výroby vína
Překlad názvu: Yeasts in wine making process
Autoři: Horká, Daniela ; Vítová, Eva (oponent) ; Vránová, Dana (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2016
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: alkoholové kvašení; chemická analýza vína; PCR; PCR – RFLP; Víno; alcoholic fermentation; chemical analysis of wine; PCR; PCR – RFLP; Wine

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/60350

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-556481


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet