Název: Srovnání obsahu anthokyanových barviv ve vybraných odrůdách bezu černého a vinných hroznů
Překlad názvu: Comparison of content anthocyanin pigments in selected cultivars of black elderberry and grape
Autoři: Becková, Eliška ; Vítová, Eva (oponent) ; Vespalcová, Milena (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2012
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: anthokyanová barviva; pH-diferenciální metoda stanovení celkových anthokyanů; vinná réva; vysokoučinná kapalinová chromatografie; černý bez; anthocyanin pigments; elderberry; grapevine; high-performance liquid chromatography; the pH-differential method for the determination of total anthocyanins

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/6260

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-555902


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet