Original title: Gastronomie Podhůří Šumavy jako prvek rozvoje cestovního ruchu
Translated title: Gastronomy of the Bohemian forest´s foothills as a component of tourism
Authors: PULKRÁBOVÁ, Adéla
Document type: Bachelor's theses
Year: 2011
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: catering services; needs; services; the Bohemian Forest; the Bohemian Forest´s foothills; tourism; trade; cestovní ruch; obchod; Podhůří Šumavy; potřeby; služby; stravovací služby; Šumava
Citation: PULKRÁBOVÁ, Adéla. Gastronomie Podhůří Šumavy jako prvek rozvoje cestovního ruchu. České Budějovice, 2011. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/18806

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-55553


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2011-08-22, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share