Original title:
Gastronomie Podhůří Šumavy jako prvek rozvoje cestovního ruchu
Translated title:
Gastronomy of the Bohemian forest´s foothills as a component of tourism
Authors:
PULKRÁBOVÁ, Adéla Document type: Bachelor's theses
Year:
2011
Language:
cze Abstract:
[cze][eng] Bakalářská práce se zabývá stravovacími službami jako jedné ze základních služeb cestovního ruchu v rámci vybrané oblasti Podhůří Šumavy. Cílem bakalářské práce bylo zmapovat zkoumanou oblast z hlediska nabídky stravovacích služeb a realizovat terénní šetření, které bylo provedeno pomocí dotazníků a řízených rozhovorů. Na základě terénního šetření byly vytvořeny návrhy a opatření pro rozvoj stravovacích služeb.The bachelor thesis describes catering services as one of the basic tourism services in selected area of the Bohemian Forest´s foothills. The aim of this bachelor thesis has been to describe surveyed area in light of catering services and to realize field research which includes questionnaires and interviews. On the basic of field research has been to create suggestions and measures for development of catering services.
Keywords:
catering services; needs; services; the Bohemian Forest; the Bohemian Forest´s foothills; tourism; trade; cestovní ruch; obchod; Podhůří Šumavy; potřeby; služby; stravovací služby; Šumava Citation: PULKRÁBOVÁ, Adéla. Gastronomie Podhůří Šumavy jako prvek rozvoje cestovního ruchu. České Budějovice, 2011. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta
Institution: University of South Bohemia in České Budějovice
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia. Original record: http://www.jcu.cz/vskp/18806