Název: Analýza gastronomických služeb v oblasti Českobudějovicka
Překlad názvu: Analysis of catering services in area Českobudějovicko
Autoři: HÁJKOVÁ, Hana
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2011
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: cestovní ruch; Potřeba; produkt; produkt stravovacích služeb; služba; stravovací služby; catering services; Need; product; product of catering services; service; tourism
Citace: HÁJKOVÁ, Hana. Analýza gastronomických služeb v oblasti Českobudějovicka. České Budějovice, 2011. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/18744

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-55547


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2011-08-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet