Název:
Analýza gastronomických služeb v oblasti Českobudějovicka
Překlad názvu:
Analysis of catering services in area Českobudějovicko
Autoři:
HÁJKOVÁ, Hana Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok:
2011
Jazyk:
cze
Abstrakt: [cze][eng] Téma této bakalářské práce je analýza gastronomických služeb na Českobudějovicku. Sekundární data byla získána z odborné literatury, statistických údajů, internetových zdrojů místní samosprávy a organizací cestovního ruchu. Primární data byla získána díky dotazníkovému šetření, řízených rozhovorů a vlastního pozorování. Hlavním cílem bylo zanalyzovat úroveň gastronomických služeb v této oblasti a poté navrhnout možná opatření ke zlepšení cestovního ruchu a gastronomických služeb.The topic of this bachelors work is analyse of catering services in the area of České Budějovice. Secondary data have been studied through technical literature, statistic data, internet data of local self-government and organisations of tourism. Primary data have been studied thanks to questionnaire research, interviews and observation. The main aim is to analyse the level of catering services in this area and after that suggest the improvement of tourism and catering sevices.
Klíčová slova:
cestovní ruch; Potřeba; produkt; produkt stravovacích služeb; služba; stravovací služby; catering services; Need; product; product of catering services; service; tourism Citace: HÁJKOVÁ, Hana. Analýza gastronomických služeb v oblasti Českobudějovicka. České Budějovice, 2011. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta
Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU. Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/18744